twitter


Da ma, nu-s chiar asa al dracu... Am zis ca de 1 martie merita si cele 3 (am fost optimist) fete de intra la mine pe blog sa schimb tema adaugand un martisor. Odata cu modificarea am de facut doua precizari:
1. In cazul in care intri pe blog, citesti chestia asta, nu vezi martisorul si spui: "ba asta-i prost, unde dracu a schimbat tema ca nu vad niciun martisor", esti tu prea prost ca sa fii jignit sau mai bine zis, esti ilegal de prost ca sa-ti explic de ce nu mai apare martisorul cand citesti tu.
2. Daca faci parte din categoria 1 sau categoria 2 de pitzipoanca sau din specia "cotofana cu gusa" poti ignora acest mesaj si-ti poti pune aceeasi intrebare ca idiotul de la precizarea 1, pentru ca pentru tine chiar nu e niciun martisor pe site si ceea ce vezi e doar o aluzie optica (da, am zis intentionat).

Ok, un 1 martie fericit sau cum plm se spune si ca sa va demonstrez inca o data ca moldovenii sunt barbati adevarati si respectati de femei, adica nu fac parte din categoria "papagal cu limba lunga" si ca in Moldova se promoveaza egalitatea intre sexe (d-asta la combinatii interegionale se produc dezechilibre - adica aia/alea care se combina cu moldovenii/moldovencele stau sub papuc, la asta ma refeream), va reamintesc ca la noi si barbatii primesc martisoare.

0 comentarii: