twitter


Daca se mai cearta ai mei colegi inca o data pe grupul seriei de la facultate pentru ca s-a c*cat unul in sus, in loc sa se c*ce in jos ii p*s in freza pe toti cum ar spune un nene ajuns vedeta pe youtube. Deci m-am saturat sa vin acasa sa deschid mail-ul si sa vad 30 de mail-uri in care 4 telenctuali inchipuiti isi dau cu parerea despre ce ar fi bine in viata, despre moralitate si alte c*caturi d-astea de le guverneaza lor viata de statatori cu destu-n c*r si uitat la seriale in patul de camin... Unii se pare ca dupa ce au terminat licenta au descoperit secretul lumii sau sunt deja "iluminati" de nu suporta alta parere decat pe cea a lor, pe care o sustin sus si tare in 20 de mail-uri pe grupul public sa vada toata lumea ce mult il(o) duce mintea si ce dreptatea are el(ea) cand sustine un c*cat. Si macar daca s-ar certa pentru un motiv serios sau pentru o finalitate... dar de fiecare data se certa din motive puerile 3 zile si 3 nopti ca in povesti ca mai apoi sa vina ASE-ul (ca despre facultatea asta e vorba) si sa se p*se pe cearta lor si sa faca tot cum vrea el. Si apropo de asta, nu stiu de ce la master e durerea asta in c*r din partea facultatii, a profesorilor si a tuturor de parca le mai stam pe cap 2 ani si vor sa scape cat mai repede de noi... acum n-am ce comenta ca pentru mine inca e gratis, ca altfel daca plateam taxa si faceau asa le taiam venele cu chitanta...
Sa revenim la primul subiect, retardatii mei de colegi care se cearta din nimic si ca sa va demonstrez o sa inventez o cearta pentru un motiv putin mai serios decat ultimul pe care l-au avut... "de ce la ASE tablele sunt verzi?"

Motor, Actiune!

Prost1 (probabil fara serviciu, trezit pe la 2 dupa masa): Voi ati observat ca la ASE tablele sunt verzi?

Proasta2 (raspunde de la serviciul ei de telenctuala, unde intreaga lume se roteste in jurul ei): Da, am vazut toti ca sunt verzi si daca tu te duci tot timpul la facultatea si vezi ca sunt verzi, nu inseamna ca si noi astia cu serviciu trebuie sa vedem in fiecare zi ca sunt verzi... vorbeste doar in numele tau!

Prost1 (lovit in orgoliul de destept cu facultate): Daca vrei sa faci ceva in viata trebuie sa vii la facultate... daca vii din an in paste asta inseamna lipsa de respect... si chiar nu inteleg de ce esti ofensata ca sunt verzi...

Proasta2: Da poate nu mai vreau sa fie verzi, eu zic sa votam aici sa fie albastre. Albastrul e o culoare frumoasa pe care se vede bine creta. Am facut un poll se numeste "Nu-i asa ca vreti tablele albastre?" si are raspunsurile "Da" si "Raspund mai tarziu".

Prost1: Nu incerca sa convingi lumea ca asa e bine. Rosul e o culoare buna pe care se vede creta si mai bine, plus ca scrie pe wikipedia "LINK" ca ce e scris pe rosu se retine mai usor, asa ca nu-ti da tu aere de superioara si hai sa facem cum e mai bine si recomandat!

Proasta2 (iritata):... Continuati voi discutia cu 30 de replici in 30 de mail-uri separate...

Finalitatea discutiei: ASE-ul face tablele negre.

Hai PA!

0 comentarii: