twitter


Ma enerveaza gusterii (in special cei de capitala), asta stiti, dar cand un guster d-asta e prof si se apuca de scris carti ma ia cu icter metalic. Cred ca g*ozaru de-i vorba despre el in propozitie a gasit cheia succesului. Scrie carti (sau cursuri) despre nimic, prostii le cumpara, universitatea il plateste si asa ajunge economistu' p*lii, mare prof respectat.
Problema lui in momentul actual sunt eu... i-am gasit cheia succesului si o sa-l dau in vileag chiar aici, ca sa va imbogatiti si voi, nu numai specia asta reptiliana.
Deci, cum se scrie o carte despre nimic:

Pasul 1: Se ia o propozitie banala care nu spune nimic. Sa luam exemplul clasic despre care toti copiii facuti pentru alocatie au auzit: "Ana are mere".

Pasul 2: Se mai dau inca doua, trei propozitii simalare cu precedenta, in caz ca batutul in cap n-a inteles din prima. Asa se ajunge la: "Ana are mere, propozitie cunoscuta in literatura de specialitate ca Ana poseda mere sau, mai bine spus, Ana detine in proprietatea sa fructele unei specii de mar."

Pasul 3: Se mai baga cateva cuvinte de umplutura. Astfel avem: "Este bine cunoscut faptul ca Ana are mere, lucru demonstrat si de literatura de specialitate unde aceasta propozitie se gaseste echivalent sub forma Ana poseda mere, sau dupa caz, in functie de autorul lucrarii in cauza si de domeniul specific, Ana detine in proprietatea sa fructele unei specii de mar."

Pasul 4: Se ia fiecare cuvant in parte si se procedeaza la fel ca pentru propozitie. Obtinem: "Este bine cunoscut faptul ca Ana are mere, lucru demonstrat si de literatura de specialitate unde aceasta propozitie se gaseste echivalent sub forma Ana poseda mere, sau dupa caz, in functie de autorul lucrarii in cauza si de domeniul specific, Ana detine in proprietatea sa fructele unei specii de mar. Ana este un nume comun romanesc, cunoscut in mitologia mioritica ca fiind cel purtat de sotia mesterului Manole. El este format din doua vocale si o consoana, fiind totodata monosilabic. Faptul ca incepe cu prima litera a alfabetului latin, nu este unul intamplator, el demonstrand inca o data importanta acestui nume. Are este dupa cum bine stiti verbul "a avea" la timpul prezent, persoana a 3-a, singular. Dupa cum am amintit si mai sus el are sinonimele a poseda, a detine, a stapani. Cuvant monosilabic, la fel ca cel care il preceda in propozitie, format deasemenea din doua vocale si o consoana, nu trebuie confundat cu precedentul altfel notiunile in cauza vor fi lipsite total de sens. Mere, pluralul substantivului comun mar, reprezinta fructele unui pom din familia rozaceelor cu frunze mari, ovale, păroase si cu flori albe-trandafirii. Aceste fructe sunt cunoscute ca fiind globuloase, comestibile si bogate în vitamine. Trebuie avut in vedere insa, un consum exagerat din aceste fructe poate duce la tulburari ale sistemului digestiv."

Ok, v-am aratat cum se face pentru o propozitie. Ce va ramane voua e sa scrieti o compunere de o pagina (puteti sa o furati de la fratii mai mici pe care ii pune o invatatoare cu pamant sub unghii sa o scrie pentru un calificativ de F*te bine) si sa aplicati algoritmul de mai sus pentru fiecare propozitie. O sa obtineti astfel o carte de 300 de pagini numai buna de vandut pulifricilor de vor si ei sa faca o facultate. Succes!

0 comentarii: